Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Saját készítésű alkotások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Saját készítésű alkotások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Saját készítésű alkotások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Saját készítésű alkotások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rákóczi túrós Rákóczi túrós
Hozzávalók:
A tésztához:
25 dkg liszt
8dkg vaj
5 dkg porcukor
1 tojás
1/2 dl tejföl
egy késhegynyi szódabikarbóna.
A töltelékhez:
50 dkg áttört túró
15 dkg cukor
2,5 dkg dara
2 tojássárgája
1 dl tejföl
2 tojásfehérje habbá verve.
A rácsozáshoz:
3 tojásfehérje habbá verve
9 dkg cukorral.
baracklekvár
Elkészítése: A tésztához szükséges anyagokból a masszát elkészitjük,majd kinyujtjuk,és félig kisütjük,hogy a nedves töltelék alatt ne legyen szalonnás,nyers. Utánna ráhelyezzük a túrós tölteléket,ismét betesszük a sütőbe,és megsütjük.
A cukros habot nyomózsákba tesszük,és a töltelék tetejét ferdén berácsozzuk,majd ismét a sütőbe tesszük,hogy a hab egy kissé megpiruljon.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!