Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Saját készítésű alkotások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Saját készítésű alkotások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Saját készítésű alkotások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Saját készítésű alkotások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
12 éve | Gulyás Mónika | 5 hozzászólás
Nyuszitappancs torta
Hozzávalók:
Tészta:
6 tojássárgája (közepes méretű)
90 g porcukor
6 tojásfehérje (közepes méretű)
90 g cukor
180 g liszt
1 teáskanál Sütőpor
70 g kókuszreszelék
70 g felolvasztott margarin vagy vaj
Krém:
60 ml (6 evőkanál) tej
50 g cukor
1 evőkanál lágyvaj vagy margarin
1 teáskanál Keményítő
30 g kókuszreszelék
2 evőkanál rum
250 ml tejszín
1 tasak Habfixáló
Díszítés:
Kevés meggy- vagy cseresznyelekvár
250 ml tejszín
1 tasak Habfixáló
70 g rózsaszín marcipánmassza
Kevés olvasztott Tortabevonó ét
Kókuszreszelék
Elkészítés:
A tojássárgáját a porcukorral krémesre keverjük.
Csokikehely
Olvasztunk vagy készítünk jó sok csokit,(vagy amennyi kelyhet szeretnénk),ezután felfújunk kisebb lufikat,és belemártjuk a csokiba.
Sütőpapírral bélelt tálcára tesszük őket de,előtte minden csokis lufi alá egy kis kanál csokit teszünk ami majd a kehely talpa lesz.
Ha megszilárdult a csokink,kilyukaszthatjuk a lufikat.
Ilyen aranyos kis tálkák tárulnak majd a szemünk elé.
Amiket aztán kedvünk szerint tölthetünk,fagyival,tejszínhabbal(kihűlt puding gomgocokat is nagyon jól mutat benne pláne minél több színű) vagy bármivel amit szeretünk.
|
|
13 éve | Gulyás Mónika | 4 hozzászólás
Húsvéti cérna tojás
Szükséges anyagok:
folpack,hungarocel tojás gombostű,vízüveg,cérna,(ecset)
A tojást bevonjuk folpackkal,
Gombostűkkel rögzítjük,és elkészítjük a kivánt nyílást a toji elején;
(lehet nyílás nélkül is készíteni akkor a nyitó oldalon látható kék tojást kapunk)
Majd cérnával behálózzuk a fél tojást
Ezután vízüveggel lekenjük,
Hasonló módon,mint ahogy a képen is látni a felesleges vízüveget hagyjuk lecsepegni
Miután megszáradt ovatosan "lehámozzuk" a tojásról a cérnát
Ezután ugyanígy megcsináljuk a másik felét azzal a különbséggel,hogy azt teljesen behálozzuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás